Dobermann Russkaja Mechta

Winner -Kerst Show Intermationale CAC, CACIB

21/22 december 2019

De grote Winner en Kerst Shows zijn dit jaar samen gegaan De Winner/Kerst tentoonstelling werd dit jaar georganiseerd in het weekend voor kerst op zaterdag 21 & zondag 22 december 2019, een samenwerking met de KC Nijmegen e.o. Noviomagum (kerstshow). en de Winner organisatie. Twee tradities gecombineerd in de gezellige decembermaand in een sfeervolle kerstsfeer en helemaal centraal in het land in de evenementenhal in Gorinchem.

BRUSSEL, INT. SHOW (CAC, CACIB) 2019

14 december 2019

!4 december Internationale show in Brussel. In de donkere hallen aangekomen werd het duidelijk dat Brussel zonder electriciteit zat. Alles lag plat…. tja niks aan te doen, Dan maar blijven wachten in de koude hallen tot er weer licht is. Een paar uurtjes verder mogen de keuringen beginnen.

RM Surpriz Solntse en eigenaar nadjia Timmermans-Kadenko en Russkaja Mechta Graaf Gaston en eigenaar WimToonen

Kassel CAC

7/8 december 2019

Kassel, de tweedaagse show was weer een onderneming. Zaterdag werd de Nationale CAC Rassen Austellung gekeurd door Isolde Huber (D). Russkaja Mechta Surpriz Solntse werd Beste Bruine Teef met CAC en Anwart. Duits Ch. VDH punt. Haar 9 maanden en 3 dagen oude zoon Russkaja Mechta Graaf Gaston deed voor de eerste keer aan de show mee en werd twetde in de Jeugd klasse.

Best Brown Female-CAC-Res.CACIB Russkaja Mechta Dona Darona , Russkaja Mechta Azart Res.CAC, Res.CACIB eig. André van Pelt en Keurmeester P. Jentgen (L).

EURODOGSHOW (CAC, CACIB) 2019, Kortrijk

16 november 2019

Mooie resultaten op de Eurodogshow. Met een tweetal honden zijn we in de ochtend vroeg naar Kortrijk vertrokken. De Dobers waren meteen aan de beurt en waren goed vertegenwoordigd. De keuringen werden kundig door de keurmeester P. Jentgen uit Luxemburg uitgevoerd. Daarvoor is onze dank. Het waren mooie resultaten met onze honden. Russkaja Mechta Dona Darona (Didi) was een ware blikvanger. Ze werd Beste Bruine teef, CAC en res.CACIB,