Dobermann Russkaja Mechta

Amsterdam, WINNER, Int. CAC, CACIB 2012

24 november 2012

The Winner show in Amsterdam is the largest International dog show in Holland. More interest of the local dog owners, more foreign participants and also a stronger competition. My kennel was represented by six dogs. The most successful was Russkaja Mechta Modny Mustang. This impressive dog won the champion class and subsequently became Best Male, CAC, CACIB and WINNER 2012.

Kortijk, EURODOG SHOW Int. CAC, CACIB, 2012

17 november 2012

Russkaja Mechta Partizan Pantowy:
Best of Breed, Best Junior, Top 10 in FCI gr.2, 3rd Best Junior EURODOGSHOW

Russkaja Mechta Modny Mustang: Best Male, CAC,CACIB
Russkaja Mechta Mera Madera: best female black, CAC,res.CACIB

Cape Town,  South Africa

14 october 2012

Ik keur redelijk wat shows in het buitenland. Niet om hier dus te melden, maar in oktober van dit jaar was ik een flink eind op pad in Zuid Afrika. Het is toch interessant om te zien hoe de dobermannpopulatie er aan de andere kant van de aardbol bij staat. Uitstekend, dacht ik zo.
BOB Chaldonne Chekpointcharli en
BOS Tahi-Réme I Am at Bellstone

AFRICHTING AUG., 2012

6 september 2012

Russkaja Mechta Krutoi Kozak behaalde IPO 1 en IPO-2
Twee keer deed Krutoi Kozak (ofwel Kyro) dit jaar mee aan het trainingskamp in Chechie bij de bekende Internationale K-9 Dog School van Ludek Silhavi. http://www.dogschoolk9.com.

DVIN, Kanpioenschaps club match, Hoogeveen, 2012

2 september 2012

HULTEN, Int, CAC, CACIB, 2012

10 juni 2012

Russkaja Mechta Mina Malina continued her sucsess. The second show in a row she became BOB. This time she was the Best Female CAC, CACIB and Best of Breed on the International show in Hulten. Judge Mr. Rob Douma the very critical breed specialist, does not give exellent if the quality is not there. So we were very happy with an excellent result under his judging. Our youngstar Russkaja Mechta Palina Pralina participated for the firts time in a show and became Best Puppy. Russkaja Mechta Ozorna O’Russka was second exellent in the Junior class. Congratulations to the owners.

MEERSSEM, Int, CAC, CACIB, 2012

3 juni 2012

Het waren weer uitstekende prestaties die geleverd werden door Russkaja Mechta honden op de Dobermann Clubmatch in Meerssem. Het slechte weer kon het plezier in de show niet weg nemen en de uitslagen waren (voor ons tenminste) uitstekend.

BOB: RM Mina Malina
Beste reu: RM Modny Mustang
Beste Baby: RM Quasar Quwaliber
Beste baby teef: RM Quanfisa Quisa

ARNHEM Int. CAC, CACIB, 2012

28 mei 2012

Russkaja Mechta Ozorna ORusska – BOB, CAC

Russkaja Mechta Ozorna O’Russka BOB at Pinkstershow 2012

Maandag 2e Pinksterdag stonden o.a. de Dobermanns op het programma van de Internationale hondenshow ”Arnhem”.

DVIN DOBERDAG, 2012

20 mei 2012

Zondag was het de 20ste Doberdag georganiseerd door de DVIN (Dobermann Vrienden In Nederland)
Ook dit jaar waren de Russkaja Mechta enthousiasten weer aanwezig. En dat gaat vanzelfsprekend niet onopgemerkt. Het werd een lekkere dag voor gezellig en nuttig communiceren, al leek het in de ochtend dat de regen het samenzijn tot de onder de aanwezige tentdoeken zou gaan beperken. Er waren al flink wat honden en hun handlers op plensbuien getrakteerd. Bij het begin van de middag bleek het grootste leed geleden.

VBH EUROPASIEGER, 2012

12/13 mei 2012

RUSSKAJA MECHTA MODNY MUSTANG- Vice-VDH Europa Sieger res.CAC/res.CACIB

Het was een lang showweekend, maar wel met mooie resultaten. Twee dagen Dortmund VDH-Europasieger met keurmeester Rudi Killmaier en de Nationale show die gekeurd werd door een allround keurmeester uit Uruguay, J. Nallem. Het was duidelijk dat gezien de keurmeester uit een exotische land kwam, hij had en voorkeur die niet de mijne was. toch was het beide dagen goed gedaan.

BELGIE, RASSPECIALE, 2012

13 mei 2012

Dit jaar hebben onze honden weer succes gehad op de Rasspesiale van Belgische Dobermann Club.

Russkaja Mechta Palina Pralina was de beste in haar klas dan in competitie met andere werd zij Beste Baby met de titel Babywinster.

DVIN JAARPRIJZEN VOOR RM 2011

01 januari 2012