Dobermann Russkaja Mechta

RM-Happy

nlvlag
utrechtvlag

Russkaja Mechta “Happy”

Happy

Ik kreeg dit bijzondere bericht dat ik graag met jullie deel en ik vraag jullie om een stem . Hier speelt de Dobermann een mooie sociaal-maatschappelijk rol – “Happy” is een hulphond van Anja en hun verhaal kan de publieksprijs winnen.

“ W A T? Ik maak (en ‘mijn’ hulp hond Dober Happy ook, haha) kans op een BoekGoud publieksprijs! Huh?!

Ik heb een mail van mijn uitgever gekregen en word erin genoemd als een ‘kansmakende schrijver’ 🤣, zegt Anja, – Zelf voel ik me absoluut geen schrijver maar een prijs is zeer welkom met deze MS ellende.

‘mijn’ Happy, de bruine dobermann is mijn hulphond geworden. Hij helpt nu ‘zijn’ vrouwtje, Ania Timmer, die met PPMS zit. Happy is nog jong en al ‘gediplomeerd’. En zijn hulphond-perikelen staan in het boek ‘Schrijftherapie. Mijn leven, voeding en beweging met MS’. En dat boek maakt nu kans op BoekGoud prijs! Publieksprijs!

‘BoekGoud geldt als een erkenning voor de prestaties van de deelnemende auteurs en heeft tot doel schrijvers in het Nederlandse taalgebied te stimuleren hun creativiteit ten volle te gebruiken, te ontwikkelen en te etaleren en daarbij het plezier te ervaren dat met het schrijven samengaat.’ Stemt u mee?