Dobermann Russkaja Mechta

pinkstershow, Gorinchem, 2021

hungaryflag

Kynologenclub “Arnhem & omgeving” organiseert de pinkstershow 2021
07 augustus 2021

v.r.n.l. BOB: Russkaja Mechta Azart, CAC: Russkaja Mechta Jagoda Jada, in het midden keurmeester Joost van Dijk

PINKSTERSHOW, GORINCHEM

BOB/CAC/CACIB
Russkaja Mechta AZART
 
CAC / BOS/ Beste Junior
Russkaja Mechta JASNA JAGODA
 
Onder stringente corona regels, maar toch, het was weer zover, de pinkstershow kon doorgang vinden.
Na lange tijd thuis zitten en geen evenementen bezoeken was het eindelijk zover, zaterdag (7 augustus 2021) zijn wij naar de pinkstershow in Gorinchem geweest. Een goed aantal ingeschreven honden heeft gezorgd voor de degelijke en stevige concurrentie. Als keurmeester was Joost van Dijk uitgenodigd.
Bij de reuen heeft onze Azart grote indruk gemaakt op de keurmeester . Azart werd beste reu en beste van de dag. BOB dus. In het beoordelings rapport vergelijkt de keurmeester Azart met “goede wijn die met de jaren alleen maar mooier wordt”. Een bijzonder compliment voor ons.
Net zo bruisend was ook het debuut Van onze jongste Russkaja Mechta Jagoda Jada. Ze vond alles interessant en het enthousiasme spetterde van de heel indrukwekkende stand en het netjes lopen, waardoor alles ook uitstekend beoordeeld werd. Beste jeugd teef en beste teef van de dag (CAC)!
Jammer genoeg had onze Magnum (RM Dober Danila) er geen zin in , en kreeg hij alleen een 3de plaats, zeer goed. Maar ik ben super trots op mijn RM kanjer en hun geweldige bazen , goed gedaan allemaal!
 
Het was er ongekend gezellig. Sportieve en positieve concurrentie, waar complimenten voor betere honden, niet waren weggebleven. Soms zag ik zelfs gezamenlijke trots van diverse kennels die samen mooie honden hebben gecreëerd. Zo was het zeker met mijn beste zwarte reu.
Teams van Altobello, Angels of Shaitan, Giddy Blossom, Zwarte Kraft, di Modello, di Fahinera, v Ashany, Masterhoff, de Noche Nero, – bedankt voor jullie aanwezigheid en het maken van dit prachtige dober festijn. Resultaten kunt u iets later zien onder link hier.
Voor de Clubwinner titel werd er in de ochtend de karakter test gedaan. Korte en lange bijt werk werd gekeurd door Jozsef Pityinger.op het eind van de dag waren punten voor exterieur en het karakter bij elkaar opgeteld om winnaars te benoemen. Een mooie traditie omdat karakter net als uiterlijk even belangrijk zijn voor de dober.
Al was het heel veel werk voor hele dag met zo veel honden, maar de keuringen verliepen in goed tempo, dankzij het goede werk van mijn ring-team, waar voor mijn grote dank aan Danijel Boros Djevi, Csaba Ferencz, en mijn lieve schrijfster waar ik geen naam meer van weet.
Mijn dober vaccinatie is weer binnen, nagenietend blijf ik nieuwe plannen maken voor mijn fok.,
 
Russkaja Mechta Jagoda Jada - CAC op de pinkstershow 2021 in Gorinchem