Dobermann Russkaja Mechta

Zwolle, Internationale CAC, CACIB, 2020

nlvlag

12 september 2020, Zwolle
keurmeester : Marie Melchior

Didi (Russkaja Mechta Dona Darona) BOB

Een mooi begin na een lange “Corona-zonder show” periode is gemaakt door Russkaja Mechta Dona Darona (Didi). Ze werd BOB en CAC onder keurmeester Marie Melchior. Met deze overwinning is ze definitief Nederlands Kampioen.

De show in Zwolle was het eerste evenement sinds het begin van corona dat doorging. De open show op de groene velden en bij goed weer was een traktatie voor de hondenliefhebbers. Ondanks het beperkt toegestane aantal deelnemers waren er toch voldoende ingeschreven dobermanns om voor de nodige spanning te zorgen.

Didi werd gekozen tot beste teef en beste dobermann van de show en met deze overwinning is ze ook Nederlands Kampioen geworden . Didi (Russkaja Mechta Surpriz Solntse x Smart Wood Hills Boromir) is een zeer mooie en hoog rastypische hond met bovendien een super leuk karakter en ik ben zeer blij dat Erik en Ilse haar al zo ver hebben gebracht. Haar capaciteiten worden naast in de show ring ook op het trainingsveld getoond. Dat is een grote eer voor mij als fokker en voor haar moeder Solntse om zo’n prachtig kind te hebben.

Dank aan Priscilla van Oosten voor de geweldige presentatie van Didi en keurmeester Marie Melchior voor de hoge waardering.

*****