Dobermann Russkaja Mechta

Sieger Haupt ZuchtShau, Diemelstadt, 2018

nlvlag

16, 17 juni 2018
Sieger Haupt Zucht Shau, Diemelstadt, 2018

RM Surpriz Solnitse DV-SIEGERIN

Russkaja Mechta Surpriz Solntse : DV-Siegerin bruin

 

De Sieger Hauptzuchtshau in Diemelstadt was ook dit jaar weer een sportief spektakel. Russkaja Mechta werd duidelijk gewaardeerd.
Grote evenementen bezoeken waar veel honden komen is een uitdaging die je graag aangaat als je het resultaat van je fokkerij wilt laten zien. Meedoen is spannend waar concurrentie groot is en dan is de waarde van het resultaat ook hoger, vooral op zo’n evenement als deze van de dobermann vereniging DV.
De grote opkomst van 96 honden was genoeg voor veel spanning en het mooie weer, de bratwurst en het koude bier waren de juiste ingrediënten voor een geslaagde dag. Voeg daarbije een feestelijk aangekleed veld en een mooie prijzentafel en het beeld is daar. In twee ruime ringen werden de honden gekeurd door twee rasspecialisten Armin Hope en Norbert Doube. We deden met twee honden mee. Een geweldige prestatie in de Jeugd klasse. Russkaja Mechta Dona Darona werd tweede in de jeugd klasse en daar mee Vice Jeugd Siegerin. Een super spektakel in de volwassen klassen. Russkaja Mechta Surpris Solntse werd eerste in de kampioen klasse en daar na beste bruine teef DV-SIEGERIN! Wauw, wat een dag wat een dag! We hebben een DV-Siegerien in het RM huis! De grote beker werd overhandigd onder applaus van het aanwezige publiek. Bedankt keurmeesters voor de waardering en Abt. Diemelstadt voor een mooi evenement!!!


RM Dona Darona Vice Jeugd Siegerin
RM deelnemers