Dobermann Russkaja Mechta

IDC, Bratislava, 2018

nlvlag

07/09 september 2018
IDC, BRATISLAVA, 2018

IDC 2018

Het grootste en meest prestigieuse dobermann show event werd dit jaar in Slowakije, Kamenny Mlyn op ongeveer 20 km van Bratislava, gehouden. De jaarlijkse spectaculaire “International Dobermann Club show” trok 440 deelnemers uit verschillende landen. Dit jaar waren we niet de enige nederlandse deelnemers maar wel met de meeste score. We hadden twee finalisten!!! Russkaja Mechta Dona Darona werd gekozen als 4e pl finaliste met kwalifikatie uitmuntend in de jeugd klasse uit 17 andere deelnemers van haar leeftijd. De eerste keer in een klasse met zo veel concurrentie en ze is in de finale! proficiat.
Haar moeder Solntse was al in 2014 Jungste Siegerin geweest des te mooier dat de dochter ook in haar spoor blijft. Zelf kreeg Russkaja Mechta Surpriz Solntse in de kampioensklasse finale de 4e plaats uit 10 andere aanwezige kampioenen. We hadden 2 honden mee en beide kwamen op het podium! Super trots!
Tijdens dit weekend ontmoet de dobermannwereld elkaar en worden de ontwikkelingen en wetenswaardigheden uitgewisseld. Het is op z’n zachtst gezegd, heel interessant om hier te zijn. Mooie exemplaren paraderen in de ringen. Dus opletten is het devies


IDC 2018 - overzicht van het tournooiveld

IDC 2018

IDC 2018

alleen maar niet eenzaam en eenzaam maar niet alleen

IDC 2018

IDC 2018