Dobermann Russkaja Mechta

LUXEMBURG, Int. CAC, CACIB, 2016

26 maart, 2016

Smart Wood Hills Gino

De Internationale Hondenshow in Luxemburg is altijd een groot gebeuren in de Dobermann wereld. Het is een show waar de competitie altijd zeer sterk is en waar gecoupeerde en ongecoupeerde honden naast elkaar lopen. Liefst 110 dobermanns waren ingeschreven. Dat was een goede uitdaging voor het Russkaja Mechta team om weer punten te scoren. Vorig jaar hebben we daar veel prijzen gewonnen en dit jaar is het ons ook weer gelukt.

RUSSKAJA MECHTA SURPRIS SOLNTSE in sterke competitie was de beste in de Open Klasse Teven Bruin en werd gewaardeerd met CACL!

Mijn Russische aanwinst SMART WOOD HILLS GHINO deed het ook geweldig en werd de Beste Reu Open Klasse Zwart ook hij kreeg een kampioenspunt CACL! .

RUSSKAJA MECHTA TAINAJA TA’Is (Armani) werd 3-de in Open Klasse Zwarte Teven met uitmuntend!

Zeer tevreden ben ik met de resultaten van onze puppen.

RUSSKAJA MECHTA XUSCHA XLANSE (Solange) werd Best Puppy Teef

RUSSKAJA MECHTA XAN XIRIL (Gismo) werd ook Best Puppy Reu.

Deze mooie broer en zus werden ook uitgebracht in de ere-ring, dat was een geweldig begin van hun carrière opde eerste show in het buitenland. We hebben een mooie dag beleefd, veel vrienden ontmoet, mooie honden gezien en genoten van de goede expertise van de ras-specialist uit Israël Avi Marschak waar ook onze dank voor de goede keuringen.

 

*****

Smart Wood Hills Ghino
Russkaja Mechta Xan Xiril
Smart Wood Hills Ghino
RM Xuscha Xlanse
RM Tainaja Ta'Is
RM Surpris Solntse