Dobermann Russkaja Mechta

UTRECHT, Int. CAC, CACIB, 2014

UTRECHT,6 april, 2014
Int..  CAC, CACIB, 2014

Utrecht, Internationaal CAC, CACIB SHOW, 2014  
 RUSSKAJA MECHTA IN UTRECHT

BOB Russkaja Mechta Palina Pralina

Best Of Breed – RUSSKAJA MECHTA PALINA PRALINA

Het was een geweldige dag in Utrecht. Een show in het midden van het land zorgde voor een goede opkomst van Russkaja Mechta honden en bij strakke concurrentie voor leuke resultaten.

Al beste in het spotlicht stond RM Palina Pralina. Ze werd gekozen als Beste teef en vervolgens als “Beste van het ras” oftewel “Best of Breed”.(BOB). 

Het CAC en CACIB was dus ook voor haar  Haar broer RM Partizan Pantowy werd eerste in de open klasse reuen met de kwalifikatie uitmuntend. In de verdere competitie heeft deze keer zijn  vrolijke manier van lopen  hem tegengewerkt om hoger in de prijzen te komen.

Mooi was ook de presentatie van de RM-nest genoten in de junioren klasse.  RM Rasputin Romanow had zware concurrente maar werd eerste van alle, met “uitmuntend” als kwalifikatie Hij kreeg het JCAC voor de Junior titel. Het schijnzwangerschap van zijn zus had geen gunstige uitwerking op haar belijning, ze werd tweede in haar klasse, uiteraad wel met een mooi rapport.

Geweldige prestaties van  het RM Team, bedankt voor jullie komst en zeker mijn dank aan de keurmeester Andre v.d. Broek voor de waardering van RM honden.