Dobermann Russkaja Mechta

GRONINGEN, Int. CAC, CACIB, 2013

nlvlag

2 maart 2013
GRONINGEN

De dag begon vroeg en duurde lang. Het was een verrassende dag in vele opzichten.

Onze jonge ster Russkaja Mechta Partizan Pantowiy werd 1ste in de Jeugd klasse en kreeg zijn eerste Jeugdkampioenshapspunt. In de daarop volgende competitie voor Beste Reu werd hij vanwege zijn leeftijd ”Reserve” Beste Reu & Res.CAC. Het is een mooie prestatie op zich, maar de keuze”beste reu” had zeker voor hem moeten zijn. Meerdere aanwezigen zochten, zacht uitgedrukt, een verklaring.

Bij de teven waren de keuzes en de kwalificaties duidelijk. Hier was de voorkeur voor krachtige substantie-rijke, en soms wat grotere teven. Onze dames hebben de volgende resultaten bereikt. In jeugd klasse kwam Russkaja Mechta Palina Pralina op de derde plaats met uitmuntend. In de Open klasse was de 3e plaats voor Russkaja Mechta Otradna Ohota en de vierde plaats voor Russkaja Mechta Modjana Melidija. In de veteranen klasse was Zanoza iz Zoosfery 1ste met uitmuntend. Met deze overwinning werd onze Zanoza iz Zoosfery Nederlands Veteraan Kampioen. Super trots op mijn meisje.

Het leukste moest nog komen. Ik heb me aangemeld om als fokgroep mee doen aan de beste fokkerij verkiezingen in de erering. Er waren fokgroeppen van zeer veel verschillende rassen in de ring, dus hoe kies je de beste uit zo veel verschillende rassen? Bovendien komt de Dobermann zelden hoog uit de beoordeling. Maar we waren de beste!!! de Beste fokkerij groep met meeste identiteit en type van de dobermann kennel Russkaja Mechta! Supe! Dus op de foto in de ring en in de studio. Een prachtig rozet en een flink applaus. Een super dag. Ik wil alle hondeneigenaren (André, Thea, Linda, Natasha en Jan) bedanken voor hun inspanningen. Geniet van de beleving van zo’n showdag en wees zeer trots op je hond want die heeft het goed gedaan!